Nije poznato da li je devojka odgovorila pozitivno ili negativno, ali se vidi kako je zadržala prsten

Za većinu žena veridba je veoma važan trenutak u životu i skoro sve sanjaju da je trenutak kada partner kleči pred njima magičan.

Ipak, neće sve u životu biti onako kako smo zamislili, o čemu svedoči i priča o veridbi para iz Južne Afrike.

Dečko po imenu Mojela je na društvenoj mreži TikTok objavio snimak na kojem se vidi kako izjavljuje ljubav svojoj devojci i pita je da li želi da se uda za njega. Sve ovo ne bi bilo neobično da ovaj dečko nije zaprosio svoju devojku na sahrani njenog oca.

Na snimku se vidi kako tužna devojka sedi u prvom redu pored mrtvog oca, dok njen dečko kleči ispred nje. Video je postao viralan, a korisnici društvenih mreža kritikovali su čoveka, rekavši da je iskoristio situaciju sve dok njegova devojka "trezveno nije razmislila". Mnogi su istakli da je to nepoštovanje i da je cela ideja pogrešna.

- Ovo je toliko pogrešno i nema opravdanja za takav potez. Nadam se da je odbila da se uda za tebe - napisao je jedan muškarac.

- Devojka je izgubila oca i trebalo je da je ostaviš da plače, a ne ovako. Odvojite trenutak i uradite naprednu stvar. Ovo je nepoštovanje i nje i njenog oca - dodao je drugi.

Nije poznato da li je devojka odgovorila pozitivno ili negativno, ali se vidi kako je zadržala prsten. VIDEO

Autor: redportal.rs

#devojka

#dečko

#prosidba

#sahrna