Princ je ponekad dolazio na večeru sa svojim službenikom obezbeđenja, koji je prethodno mešao i pripremao martini da ga preda batleru, koji ga je potom servirao Čarlsu "u sopstvenoj čaši"

Autorka Tina Braun u knjizi Palace Papers otkriva da prestolonaslednik Čarls putuje sa stilom, čak i kada je u pitanju samo boravak u seoskoj kući prijatelja.

Bivši pomoćnik princa Čarlsa Majkl Foset je nadgledao "njegov prtljažnik u Tjudorovom stilu", napisao je Braun, "uključujući prinčev ortopedski krevet, VC šolju i toalet papir Klineks Velvet." plus dve slike škotskih pejzaža.

- Kada je putovao u seosku kuću prijatelja, dan ranije je stigao kamion, noseći njegov krevet, nameštaj, pa čak i slike, za koje se njegov pomoćnik Majkl Foset pobrinuo da budu okačene u dodeljenoj spavaćoj sobi umesto u njegovoj nameštaja - napisao je Braun.

Čarls je takođe unapred odredio preferencije jelovnika, za razliku od kraljice, koja je uvek jela ono što bi se poslužilo. Princ je ponekad dolazio na večeru sa svojim službenikom obezbeđenja, koji je prethodno mešao i pripremao martini da ga preda batleru, koji ga je potom servirao Čarlsu "u sopstvenoj čaši".

Braun takođe piše da kada je Čarls upoznao Kamilu Parker Bouls sa 22 godine, odmah je bio osvojen i njih dvoje su delili snažnu privlačnost, iako je Kamila bila mnogo starija od Čarlsa u spavaćoj sobi i čak je ponudila korisne savete.

"Pretvarajte se da sam konj za ljuljanje", rekla je ona i dodala da ga je ohrabrila da prevaziđe svoje rano nezadovoljstvo u krevetu, primetio je Braun, dodajući da ceni "seksualnu radost svoje devojke".

Često su se sastajali u kući Kamiline bake, gospođe Kubit. Jednog dana, njena baka je primetila Kamilu kako luta po kući, a farmerke su joj bile pričvršćene kopčom. Kada je gospođa Kubit upitala da li bi njena nećaka mogla da se obuče u nešto prikladnije za budućeg kralja Engleske, rekla je:

"Čak mogu da vidim i tvoje gaćice", kaže se da je Kamila odgovorila, "Oh, Čarlsu neće smetati."

I nije mu smetalo, jer kada je Čarls stigao, par je "zajedno nestao u vazduh". Uprkos njihovoj hemiji, Braun piše da je "sumnjivo da bi Kamila ipak prihvatila Čarlsovu ponudu za brak". Sedam godina je bila u vođstvu za seksipilnijeg, opasnijeg Parkera Boulsa.

Autor: redportal.rs

#Palace Papers

#poeste

#princ Čarls