Par je bio zaručen 8 godina pre nego što su se venčali prošle godine u oktobru u Tokiju.

Bivša japanska princeza Mako, koja se odrekla svojih titula i isplate od 1,3 miliona dolara, sada radi kao volonterka u njujorškom Metropolitan Museum of Art. Razlog zbog kojeg se Mako svega odrekla je ljubav, njen suprug je pučanin kojeg je upoznala na fakultetu.

Mako Komuro (30) sad radi u azijskoj zbirci umetnina kultnog muzeja i pomaže u postavljanju izložbe slika inspiriranih životom redovnika iz 13. veka, a koja predstavlja budizam, piše Japan Times.

Ona živi sa budućim advokatom Keijem Komurom (30) u jednosobnom stanu, koji je navodno luksuzno uređen. Zgrada u kojoj se nalazi opremljena je teretanom s biciklima Peloton, studijom za jogu, internim spa prostorom, simulatorom golfa, roštiljem, stonim tenisom, bibliotekom i vratarom. Jednosobni stanovi u toj zgradi iznajmljuju se po ceni od 4.809 dolara mesečno, dok je cena dvosobnih 7.085 dolara.

Foto: Instagram.com/Skrinšot

Par je bio zaručen 8 godina pre nego što su se venčali prošle godine u oktobru u Tokiju. Kako se samo muški članovi japanske carske porodice smeju ženiti pučankama, Mako je donela odluku da više neće biti princeza te njeni sinovi neće biti u redu za tron. Sve kako bi se udala iz ljubavi.

Autor: redportal.rs

#japanska princeza

#ljubav

#volonterka