Ne znam zašto se sve obrće, mislim da je to u domenu ljudskog zla, a sigurno je da se radi o projektu protiv mene.

Miroslavu Miki Aleksiću ukinut je kućni pritvor, prenose Novosti.

On će se ubuduće optužbi za silovanje i nedozvoljene polne radnje braniti sa slobode.

Prema optužnici, Aleksića su 2 devojke optužile za silovanje 2012, 2013. i 2018. godine, a još pet učenica za nedozvoljene polne radnje, koje su se dešavale kada su, kako su navele, pohađale časove.

Podsetimo, poslednje suđenje obeležilo je opominjanje Miroslava Aleksića od strane sudije jer se udaljavao od predmeta optužnice, kao i manje prepirke između advokata odbrane i punomoćnice oštećenih. U početku svog obraćanja, Aleksić je rekao da je u okviru svog dramskog studija gradio odnos poverenja.

Aleksić je tada naveo da u optužnici stoji da se sve dešavalo u večernjim časovima i istakao da je to normalno jer su svi oni učenici.

Ovo što se radi u optužnici je ružno. U stvarnosti se sve desilo suprotno. Ne mogu da verujem da je jedan mladi um sposoban da to obrne. Pričalo se i o seksu na način koji je njima bio potreban. Oni su nametali te teme, ja sam postavljao pitanja, oni su vodili razgovor. Ne znam zašto se sve obrće, mislim da je to u domenu ljudskog zla, a sigurno je da se radi o projektu protiv mene.

Autor: Telegraf.rs

#Mika Aleksić

#optužba

#pritvor