Vozila je bez dozvole

Supruga bivšeg reprezentativca Srbije, fudbalera Filipa Đorđevića, Jovana Švonja vozila je noćaš 196 kilometara na čas na putu gde je ograničenje 80 sa svoje dvoje dece u kolima na putu Beograd - Šid, a prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima i prema članu 330. njoj preti kazna zatvora od najmanje 15 dana ili novčana kazna od 120.000 dinara, 14 kaznenih poena i oduzimanje vozačke na nekoliko meseci, piše Telegraf, a prenosi Pink.rs.

Policija je na teritoriji Novog Beograda, zaustavila automobil marke "BMW" kojim je nekadašnja manekenka upravljala, kako se navodi, brzinom od 196 kilometara na čas i to na na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Daljom kontrolom utvrđeno je da joj je istekla vozačka dozvola, a sa njom u automobilu bila su i deca starosti 4 i 6 godina.

- Brzina kojom je vozila je skoro tri puta veće od dozvoljenje, pa prema Zakonu o bezbednosti saobraćaju iz člana 330 učesniku u saobraćaju preti kazna zatvora od najmanje 15 dana ili 120.000 dinara, 14 kaznenih poena i jedno izvesno vreme neće moći da upravlja vozilom. Ukoliko ni deca nisu bila u svojim sedištima vozač odgova za još jedan prekršaj- kaže za Telegraf.rs izvor iz istrage.

Srpska manekenka Jovana Đorđević, inače slovi za jednu od najzgodnijih žena fudbalera. Lepa Novosađanka je često u žiži interesovanja srpskih i italijanskih medija gde njen suprug i nekadašnji reprezentativac Srbije Filip Đorđević igra već godinama.

View this post on Instagram

A post shared by 𝐉𝐨𝐯𝐚𝐧𝐚 𝐃𝐣𝐨𝐫𝐝𝐣𝐞𝐯𝐢𝐜 𝐒𝐯𝐨𝐧𝐣𝐚✨ (@callmelolitalove)

IZVOR: IG / callmelolitalove

Autor: pink.rs

#jovana svonja

#saobracajni prekrsaj