Drugu godinu za redom planirano je organizovanje dvodnevne manifestacije sa više aktivnosti.

Organizacioni odbor, formiran od strane predstavnika Udruženja veterana Posebnih jedinica policije i predstavnika Nezavisnog sindikata policije KC Zaječar, povodom obeležavanja, dana početka "NATO AGRESIJE", otpočeli su pripreme na organizaciji manifestacije "SRCEM PROTIV NATO AGRESIJE".

Drugu godinu za redom planirano je organizovanje dvodnevne manifestacije sa više aktivnosti.

Kako piše timocka.rs, u sredu 23. marta 2022. godine, u saradnji sa Crvenim krstom Zaječar, a u stručnoj realizaciji Zavoda za transfuziju krvi iz Niša, biće sprovedena akcija dobrovoljnog davanja krvi.

U četvrtak 24. marta, delegacije će položiti vence na spomen obeležje ispred Policijske uprave u Zaječaru i na spomen obeležje “ŽRTVAMA NATO AGRESIJE“ ispred vojnog odseka, potom će u hramu “Rođenja Presvete bogorodice“ u Zaječaru od strane sveštenstva Eparhije timočke biti održan parastos svim poginulim pripadnicima Odreda PJP na području AP KiM.

U Narodnom pozorištu Timočke Krajine-Centar za kulturu Zoran Radmilović biće održana svečana akademija, nakon čega će u foajeu pozorišta biti predstavljene postavke:

- fotografija policijskih angažovanja na poslovima zaštite suverentiteta i teritorijalnog integriteta R.Srbije,

- različitih vrsta uniformi i eskponata u vremenskom razdoblju “Posebne jedninice milicije-Posebne jedninice policije“, koje će građani Timočke Krajine moći da posete tokom cele nedelje.

Krajem prošle nedelje, predstavnike Organizacionog odbora predmetne manifestacije, u sastavu Mladen Šipka ispred Udruženja veterana PJP i Igor Stojadinović ispred Nezavisnog sindikata policije KC Zaječar, primio i upriličio je direktor Narodnog pozorišta Timočke Krajine-Centar za kulturu “Zoran Radmilović“, gospodin Vladimir Đuričić.

- Izuzetno nas je obradovala pozitivna vest da je zaječarsko pozorište “Zoran Radmilović“ prihvatilo poziv za podršku organizacije predmetne manifestacije u formi tehničkog suorganizatora i da će nam njihova stručna i profesionalna podrška biti od velikog značaja i pomoći - poručuju iz Nezavisnog sindikata policije KC Zaječar.

Podršku organizaciji daju i predstavnici bratskog udruženja 549. motorizovane brigade-Car Dušan silni.

Autor: timocka.rs

#NATO agresija

#pripreme

#zaječar