Evo šta sve ulazi u ponudu 👇

Mnogi ljude traže prikladno mesto za odmor u Cirihu, što je dalo ideju jednoj osobi da iznajmljuje šator za 2 osobe na otvorenom balkonu sa "pogledom na zvezdano večernje nebo" i to za samo 540 dolara mesečno.

Foto: odditycentral/Skrinšot

Zbog konkurentnog gradskog tržišta nekretnina teško je naći pristupačno mesto za odmor u Švajcarskoj, te se jedna stanarka dosetila da izda balkon svog stana. Ponuda obuhvata vodootporni šator sa izolacionom prostirkom, dušekom i jastucima, kao i pristup kuhinji, dnevnom boravku i kupatilu stana. Verovali ili ne, žena, poznata samo kao Sandra, već je imala dobar odziv na oglas koji je objavila ranije ovog meseca.

- Želela bih da živim sa nekim drugim i da malo smanjim stanarinu. Zato sam došao na ideju o šatoru. U gradu je situacija za one koji traže stan veoma teška. Pronaći pristupačnu sobu je gotovo nemoguće - rekla je Sandra za 20 minuta.

Iako 540 dolara može izgledati kao mnogo za šator na malom balkonu, to je dobra ponuda, te su se mnogi studenti zainteresovali za Sandrin oglas.

Foto: odditycentral/Skrinšot

- Činjenica da se u Cirihu šator na balkonu iznajmljuje za 500 franaka je šokantan rezultat povećanja cena zakupa u ovom gradu - rekao je portparol Udruženja stanara Ciriha.

Autor: redportal.rs

#iznajmljivanje šatora

#terasa

#šator