incident se dogodio ispred kuće u kojoj stanuje osumnjičeni

Prema nezvaničnim saznanjima Informera incident se dogodio ispred kuće u kojoj stanuje osumnjičeni i to nakon bezazlenog nesporazuma. Navodno, Serđo K. je u društvu svoje prijateljice Melise P. (41) parkirao svoj BMW na toj adresi. Nakon što su se vratili po vozilo zatekli su razbijeno zadnje staklo na automobilu.

- Oboje su ostali šokirani kada su videli srču u i oko automobila pa su rešili da prijave ceo slučaj. Melisa je otišla do obližnje ispostave saobraćajne policije kako bi ih obavestila o incidentu dok je Serđo ostao kod automobila. U međuvremenu na licu mesta se pojavio osumnjičeni Novak R. koji je ušao sa njim u verbalni sukob - tvrdi izvor Informera iz policije.

Navodno, prema rečima sagovornika, nakon kraće rasprave Novak R. je izvadio oštar predmet i posekao Serđa K. dva puta i to po ruci i nozi.

- Povređeni muškarac je odmah pozvao policiju i prijavio napad. U međuvremenu se odvezao u Institut za ortopediju na Banjici gde su mu lekari pružili pomoć i konstatovali lake telesne povrede - napominje on.

Kako su mediji ranije preneli Serđo K. i Novak R.(20) koji je unuk Bogoljuba Karića, od ranije su u svađi. Navodno napadnuti muškarac često je parkirao svoj automobil ispred placa i kuće koje su u vlasništvu osumnjičenog. 

Autor: E. I.

#Bogoljub Karić

#Izboden muškarac

#parking

#parking mesto

#unuk