Zubar iz Аmerike je pod istragom

Zubar iz Pensilvanije je optužen za ubistvo svoje žene tokom njihovog lova u africi kao deo prevare da unovči milione na životnom osiguranju.

On je navodno ubio svoju ženu u Zambiji 2016. i onda tražio 5 miliona $ životnog osiguranja.

Rudolf je požurio nakon njenog ubistva da je kremira. Sada je optužen i za ubistvo kao i za prevaru.

Zambijski zakon je proglasio ovo kao nesreću nakon čega je Rudolf, optuženi, pokušao da unovči osiguranje u 7 osiguravajućih kuća.

Rudolf je rekao policiji u Zambiji da je bio u toaletu kabine a njegova žena Bjanka u spavaćoj sobi kada je čuo pucnjavu. Prijavio je da je ušao u sobu i video kako mu žena krvari. Rekao je da je puška ostala napunjena od lova prethodnog dana i da je slučajno opalila.

SAD konzul je obavešten o celom slučaju i on je opisao da je njena rana bila "pravo u srce" kao i to da priča nije imala smisla tada.

Rudolf je konzulu čak rekao da je njegova supruga možda izvršila i samoubistvo.

Četiri od 7 kuća su angažovale privatne detektive da istraže slučaj.

Na kraju je i FBI nastavio istragu zbog sve veće sumnje u prevaru i u saradnji sa konzulatom su zaključili da je "nemoguće da je puška slučajno opalila i napravila onakvu ranu kakvu je opisao gospodin Rudolf".

Rudolf je sada u pritvoru i sudi mu se za 2 teška slučajeva. Njegov advokad ga brani time da su supružnici potpisali predbračni ugovor te da Rudolf nije mogao da izgubi mnogo kao i to da nema finansijskih motiva da je ubije jer njegova zubarska ordinacija vredi 8 miliona $.

Šest godina nakon ubistva slučaj još nije razrešen.

Autor: redportal.rs

#Afrika

#UBISTVO

#lov

#muž