Svoju vezu objavili i fotografijom uz poljupce, pa čak i fotografijama u krevetu

Mala Mila Mahanec izazvala je burne reakcije kada je sa 8 godina objavila da je u vezi sa 13-godišnjim dečakom. Njena majka Darija je podržala ovu vezu i izazvala je lavinu negativnih reakcija širom sveta.

Mila Mahanec je rođena u septembru 2012. godine u Ukrajini. Ona sada ima 9 godina i ima više od 557.000 pratilaca na svom Instagram nalogu. Radi kao blogerka i model.

View this post on Instagram

A post shared by ♥ Мила Маханец 🌺ᗰนᏁåℍᎯ🌺 (@milamaxanets)

IZVOR: IG/milamaxanets

Buru reakcija u svetu izazvao je kada je sa 8 godina objavila da je u vezi sa 13-godišnjim dečakom, takođe blogerom - Pašom Palom. Njena majka Darija je podržala ovu vezu i izazvala je lavinu negativnih reakcija i otvorila mnoge javne rasprave za decu u šou biznisu.

U tom periodu Mila i Paša su svoju vezu objavili čak i fotografijom uz poljupce, pa čak i fotografijama u krevetu. Posle skandaloznog poteza i osude javnosti, fotografije "para" su obrisane, a komentari uklonjeni. Čak je i sajber policija bila uključena u proceduru istrage. Protiv roditelja je bila podneta tužba i oni su privedeni na saslušanje.

Milini roditelji su razvedeni od 2019. godine, a Mila je počela da snima spotove od 2018. godine i brzo je ostvarila niz saradnje i stekla veliku slavu. Još od malena je maštala da osvoji svetske modne piste i zato je majka počela da je vodi na kastinge. Takođe je pohađala kurseve glume i javnog govora.

Sada snima reklamne kampanje za mnoge modne brendove i sarađuje sa raznim dizajnerima. Ipak, njenu majku često kritikuju zbog doze "seksualnosti" na svojim fotografijama. Osuđena je da je koristila svoju ćerku da zarađuje novac i da je servirala sadržaj pedofilima. Ali prema Dariji, njena ćerka je na dobrom putu i ​​nastaviće karijeru modela i blogera.

Autor: redportal.rs

#Mila Mahanec

#Ukrajina

#blogerka

#devojčica

#dečko

#veza