Ostavila je dirljivu poruku na društvenim mrežama u kojoj se zahvalila svima na podršci.

Majka devojčice stare 17 meseca koja je jutros preminula zbog povreda zadobijenih posle pada sa drugog sprata zgrade u Kraljevu, ostavila je dirljivu poruku na društvenim mrežama u kojoj se zahvalila svima na podršci.

- Znate, od kada sam rodila Kasiju, uvek sam se zahvaljivala Bogu. Koliko je nestvarna, koliko je najbolja na celom svetu. Stalno bih plakala od sreće jer prosto ne mogu da verujem kakvog anđela sam rodila. Anđelima nije mesto ovde. Hvala svima na porukama, na molitvama, na apsolutno svemu. Moj anđeo je sada na nekom boljem mestu - napisala je majka devojčice na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Printscreen Instagram

Devojčica je pala kroz prozor na drugom spratu zgrade u kojoj živi sa majkom. Kraj prozora je bio kauč ili krevet na koje se dete popelo i tako palo kroz otvoren prozor.

- Dete je dovezeno u veoma teškom stanju. Uz sav napor lekara u Kliničkom centru Kragujevac da je spasu, malena je izgubila borbu za život. Nažalost preminula je rano jutros - rekli su nam iz bolnice.

Hitnu pomoć pozvao je neko od prolaznika koji je primetio devojčicu na pločniku.

- Hitnu pomoć je pozvao neko jer je video dete na pločniku. Devojčica je imala višestruke prelome lobanje i krvarenja i bila je bez svesti - rekli su u bolnici.

Prema priči očevidaca iz obližnjih lokala, devojčica je na pločnik pala raširenih ruku.

Autor: kurir/blic

#Instagram

#dete

#majka

#tragedija