Gostovali su u Jutarnjem programu na Prvoj gde su pokušali da objasne veliki Jutjub sukob

Poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić preminula je u 21. godini, a kako prenose mediji, sumnja se na samoubistvo.

Kristina je pre 2 godine ušla u sukob sa poznatim jutjuberom Bakom Prasetom koji je kulminirao u Jutarnjem programu Prve televizije.

Oni su pokušali u televizijskom gostovanju da objasne kako je došlo do svađe, a prvo što je on rekao je da "kad se neko svađa, nema tu lepog i pristojnog".

Bila bi ok da je odgovorio argumentima, a on je odgovorio uvredama - kazala je Kika koja je istakla da je od Bakinih fanova počela nakon svoje reakcije da dobija pretnje.

Baka Prase je u jednom trenutku Kiku nazvao ćelavom, i rekao da ona ide na hemoterapiju, nakon čega su voditeljka i Kika bile vidno uznemirene i pokušavale da ga prekinu.

Ti si ćelava, i rekoh, verovatno ideš na hemoterapiju - rekao je Baka Prase.

On kaže da ja idem na hemoterapiju jer sam ćelava, a taj video je izvukao iz konteksta i napravio bespotrebnu dramu, da li je vama prva asocijacija na ćelavu devojku hemoterapija? - upitala je Kika voditeljku, a ona nije želela da odgovori na ovo pitanje.

Nakon sukoba u ovoj emisije Kika se oglasila za domaće medije.

Nikada nisam išla na hemoterapiju, niti mi je loše. On je rekao da bi mi se izvinio ukoliko idem na hemoterapiju. Ja sam postavila pitanje, "Čekaj, da li treba da idem na hemoterapiju da bi mi se ti izvinio?", bukvalno je rekao da je okej vređati, jer je kao mali imao komplekse što je mršav, išao je u teretanu i izlečio svoje komplekse. Ali, to nije u redu, jer ja prva... ja sam mršava i ne mogu da se ugojim. Neko ima zdravstveni problem i ne može da smrša, ili ne zna da kaže slovo "r“ , ode kod logopeda i ne može da reši problem. Nije okej vređati tuđi fizički izgled - izjavila je Kika tada za Blic.

Pogledajte celi snimak u nastavku:

IZVOR: YT / Airan

Autor: redportal.rs

#Baka Prase

#Kristina Kika Đukić

#Svađa