Mogu da jedem mnogo – da li je to greška?

Kinezu je zabranjen ručak u Čangši jer je jeo kilograme svinjetine i kozica pri svakoj poseti.

Kang je rekao lokalnim novinarima da mu je zabranjen pristup restoranu Handadi Seafood BBK u gradu Čangša samo zato što može da jede više od prosečnog gosta. Priznao je da je tokom prve posete restoranu pojeo oko 1,5 kg svinjetine i 3,5 kg do 4 kg kozica u drugoj poseti pre nego što je dobio zabranu, ali smatra da je diskriminisan zbog svog zdravog apetita. Vlasnik restorana se očigledno ne slaže.

- Mogu da jedem mnogo – da li je to greška? - gospodin Kang je retorički pitao novinare Hunan TV-a.

Kada su lokalni mediji pitali vlasnika lokala za ovaj slučaj, on je potvrdio da je Kangu zabranjeno da jede u Handadi Seafood BBK restoranu, jer je jednostavno jeo previše.

- Svaki put kada dođe ovde, izgubim nekoliko stotina juana. Čak i kada popije sojino mleko, može da popije 20 ili 30 flaša. Kad pojede svinjetinu, potroši ceo poslužavnik. A za škampe, obično, ljudi koriste klešta da ih pokupe, on koristi poslužavnik da ih sve uzme - rekao je on.

Kangova priča je prošle nedelje postala viralna u Kini, sakupivši preko 250 miliona pregleda samo na Veibo-u. Čini se da je većina gledalaca na strani Kanga, tvrdeći da ako restoran ne može da podnese njegov apetit, trebalo bi da prestane da funkcioniše kao restoran.

IZVOR: YT / 今日热搜

Autor: redportal.rs

#gost

#hrana

#pristup

#restoran

#zabrana