Majka išla u policiju po pomoć

Jedna Kineskinja je nedavno ušla u policijsku stanicu tražeći pomoć da joj skine sajla za bicikl sa vrata nakon što joj ga je stavio četvorogodišnji sin i zaboravio šifru za otključavanje.

Naime, mlada majka je 7. oktobra ušla u policijsku stanicu u Huai'anu, kineska provincija Jiangsu, sa uređajem za zaključavanje bicikla oko vrata. Rekla je tamošnjem osoblju da se njen sin igrao s bravom pored nje dok je čistila kupatilo kada joj ju je iznenada stavio oko vrata i zaključao. U početku joj se učinilo smešnim, jer je to bila njena brava i znala je šifru za otključavanje, ali se ispostavilo da ju je dečak nekako promenio i sada niko od njih nije znao kombinaciju za otključavanje.

- Čistila sam toalet, a moj sin se igrao sa bravom za bicikl pored mene. Iznenada mi ga je stavio oko vrata i zaključao. Nisam ga mogla otključati pomoću koda koji sam postavila i nisam imala pojma koliko sam ga puta menjala, pa sam se uspaničila.

Foto: Oddity/Skrinšot

Policija je pregledala bravu i utvrdila da ne mogu učiniti mnogo da pomognu ženi, pa su pozvali tim lokalnih vatrogasaca. Uzeli su mali peškir i stavili ga između ženskog vrata i brave za bicikl, dok su se borili da ga iseku sa 2 dela.

Kako se brava odvojila, a žena odahnula od olakšanja, jedan od vatrogasaca joj je rekao:

- Treba da dovedeš sina ovde, mi ćemo mu pomoći u obrazovanju.

Ona je odgovorila da ga je već udarila zbog njegovog nestašnog ponašanja.

IZVOR: YT / 今日热搜

Autor: redportal.rs

#Vrat

#brava

#majka

#sajla za bicikl