Ona je "glavna faca" u školi 😳😪

Ekipa Kurira je na ulicama Beograda porazgovarao sa roditeljima u želji da saznaju koliko oni pažnje posvećuju svojoj deci, da li prate šta slušaju od muzike, šta pretražuju na internetu i šta objavljaljuju na društvenim mrežama.

Većina roditelja je burno reagovalo na pitanja rekavši: "Šta vas briga kako ja vaspitavam dete", a bilo je i onih koji su rekli da je njihovo dete za njih savršeno i da ne žele da govore na tu temu. Među njima je i 49-godišnja mama koja je istakla da je dobro upućena u sve što se dešava u školi njene ćerke, ali i da ima dosta toga što ne zna.

- Deca su danas prosto nemoguća. Strogo kontrolišem ćerku, što se tiče boravka na internetu. Skoro se desilo da sam pogledala njen telefon i videla da joj drugarica šalje neki snimak s Tiktoka kako devojčica provokativno igra uz neki "hit" i mrda zadnjicom. Sreća pa sam videla na vreme i obrisala. U razredu se formiraju grupe, dečaci se ne druže s povučenim devojčicama, već su u krugu onih, nazovi, atraktivnih koje su sa deset godina već u pubertetu. Izbegavaju i decu koja ne nose original patike - priča ova majka za Kurir i dodaje:
Ima jedna dominantna devojčica, koja sa deset godina dečake tera da ližu pod ako žele da je udare po zadnjici jer je ona "glavna faca" u školi. Prosto je neverovatno kako se ta deca oblače i koliko nisu prirodna. Deca dolaze iz različitih porodica. Svaki roditelj gradi neki sistem vrednosti koji je potpuno drugačiji od onoga koji gradi drugi roditelj i oni se verovatno u tim grupama poistovećuju. Iako je moje dete povučeno, vidim da je privlače dominantna deca i prija joj da bude s njima, imaju veliki uticaj na nju koji ja nemam.

Autor: Aleksandra Kocić / redportal.rs

#beograd

#deca

#roditelji