Ožiljke svi doživljavaju na drugačiji način, nekima su podsetnik na hrabrost i ne trude ih se sakriti, dok ih drugi pokrivaju odećom

Bilo da je reč o manjem ili većem tragu na koži - ožiljke svi doživljavaju na drugačiji način. Nekima su podsetnik na hrabrost i ne trude ih se sakriti, dok ih drugi pokrivaju odećom i ne žele pokazati javnosti. Stranica Epicunivers prikupila je nekoliko primera ožiljaka koji su pretvoreni u neverovatne tetovaže.

Foto: Epicunivers

Nekoliko fotografija prikazuje tetovaže koje su u potpunosti prekrile ožiljak od opekotine ili operacije, dok je veliki broj i onih koji su se odlučili poigrati izgledom ožiljka i uklopiti ga u crtež.

I dok neki biraju riblju kost koja se savršeno uklapa uz ožiljak na stomaku, drugi ipak koriste priliku da manji ožiljak na gležnju uklope uz crtež Darta Vejdera i tako na koži zauvek utisnu detalj iz omiljene franšize.

Foto: Epicunivers

Verovatno najbolja fotografija u galeriji jeste ona koja prikazuje ruku kojoj nedostaje dio kažiprsta, a na kojoj je zatim naknadno istetoviran nokat koji izgleda vrlo realistično. Većinu ovih tetovaža uradila je Dana Šašo, umetnica iz Izraela.

Foto: Epicunivers

Autor: redportal.rs

#ožiljci

#tetovaže