Minimalna temperatura od 7 °C do 17 °C, a maksimalna od 30 °C do 33 °C 🌞

U Srbiji danas posle svežeg jutra, tokom dana u svim predelima sunčano i toplo ili vrlo toplo. Temperature su iznad proseka za septembar mesec. Vetar slab jugoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 7 °C do 17 °C, a maksimalna od 30 °C do 33 °C 🌞.

U Beogradu sunčano i vrlo toplo 🥵. Duvaće slab jugoistočni ili promenljiv vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 17 °C, a maksimalna do 32 °C.

U Nišu posle svežeg jutra, tokom dana sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12 °C, a maksimalna do 32 °C.

U Užičkom regionu nakon svežeg jutra, tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6 °C do 9 °C, a maksimalna od 30 °C do 32 °C, na Zlatiboru i Tari do 25 °C.

U Novom Sadu sunčano i vrlo toplo. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 15 °C, a maksimalna do 32 °C.

U Subotici tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab jugoistočni i južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 15 °C, a maksimalna do 31 °C.

VREME NAREDNIH DANA 🌦

U četvrtak pretežno sunčano i vrlo toplo uz slabu do umerenu prolaznu oblačnost i uz temperature koje će biti iznad proseka za ovo doba godine. U petak uz slabu do umerenu prolaznu oblačnost sa povremnom kišom i nižim temperaturama na severu, a na jugu manja šansa za padavine i toplije nego na severu.

U subotu još malo svežije i promenljivo vreme sa povremenom kišom tokom dana ☔. Na jugu zemlje biće toplije nego na severu. U nedelju promenljivo oblačno sa kišom povremeno. U ponedeljak pretežno suvo.

pročitajte još

Štiti od metaka i mina

Autor: mondo.rs

#Srbija

#vreme

#vremenska prognoza