Mladen Mijatović dobio prestižno priznanje

Na današnji dan se obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu, a tim povodom predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je odlikovanja zaslužnim institucijama i pojedincima, među kojima se našao i novinar i reporter televizije Pink Mladen Mijatović. Mladen Mijatović već više od 20 godina radi kao novinar crne hronike.

View this post on Instagram

Još jednom si pokazao svoju vrhunsku profesionalnost, plemenitost, nesebičnost, hrabrost i snagu da radiš za dobrobit društva bez obzira na situaciju i opasnost koju tvoj posao nosi. To radiš već više od dve decenije. Zaslužio si ovu medalju. Čestitam na odlikovanju- Srebrna medalja za zasluge! Ponosna sam što si dobar čovek. Ponosna sam što si moj čovek ❤️ @mmijatovic_official

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on

IZVOR: IG / deadjurdjevic_official

Mladen i voditeljka Dea Đurđević su u vezi već nekoliko godina. Dea nije krila svoje oduševljenje i ponos, pa je odmah na Instagramu objavila Mladenovu fotografiju sa dirljivim opisom. Ona je istakla da je ponosna na njegovu profesionalnost, plemenitost, nesebičnost, hrabrost i snagu.

- Ponosna sam što si dobar čovek. Ponosna sam što si moj čovek - napisala je Dea.

Mladen je tokom trajanja vanrednog stanja izveštavao 24 časa dnevno, a svojim prilozima dao je dopinos realiziaciji projekta Heroji Beograda.

Autor: redportal.rs

#Mladen Mijatović

#Srebrna medalja za zasluge

#dea đurđević