Neki sumnjaju da je tamo stigla zahvaljujući veoma jakom uraganu Mič iz 1998.

Kada šetate plažom očekujete da ćete pronaći školjke ili neke male izgubljene predmete, ali može li voda dovesti celu kuću do obale?

Izgleda... Na plaži La Puntilla na Costa del Sol (El Salvador) niko nije očekivao da će na obali pronaći čitavu kuću. Kuća je postala popularna među turistima nakon što je bloger sa TikToka i Jutjuba koji se pojavio pod pseudonimom Cholopanza Vlogs objavio video snimak kako se šeta u ostatke kuće.

Napuštena vila nalazi se na samoj obali. To je prava turistička atrakcija jer je izgrađen u "atipičnom" rimskom stilu za region - sa mnogo stubova i lukova. Neki sumnjaju da je tamo stigla zahvaljujući veoma jakom uraganu Mič iz 1998. godine, koji je sa sobom odneo oko 9.000 žrtava.

Za sada nije poznato kako je kuća došla do obale, ali Accuveather piše da uprkos teorijama o uraganima neki tvrde i da su je donele vrlo jake okeanske oluje ili da su ruševine godinama bile na istom mestu, ali niko nije znao o njimado sada. Ova fotografija uključuje i ovu fotografiju koju je na Instagramu postavio Ronald Blandon, a snimljena je 2017.

View this post on Instagram

A post shared by Ronald Blandón (@ro_blandon)

IZVOR: IG/ro_blandon

Autor: redportal.rs

#El Salvador

#Obala

#Plaža

#kuća

#uragan

#vila