Planiraju da žive zajedno kada on izađe iz zatvora 2032. 😅

Keli Džejkobs iz Holandije (28) verila se sa Džejmsom Dentalom, a da ga nikad pre nije ni upoznala uživo. Jedino što zna o njemu je da je osuđen na 20 godina zatvora i da je, kako kaže – presladak. 😅

Keli je sa Džejmsom počela da se dopisuje još 2019. godine, znajući da će on izaći iz zatvora tek 2032. godine. Posle brojnih pisama, mejlova i razgovora, njihova veza se razvila u romansu.

Dental na telu ima nekoliko tetovaža posvećenih devojci u Holandiji uključujući slovo "K" na desnom prstu, dok Keli ima slovo "W" (Wyatt). Devojku je zaprosio preko video poziva, a par planira da se venča u njegovom zatvoru u oktobru ove godine, iako ima više od 10 godina do njegovog izlaska na slobodu.

– Zaprosio me je prstenom koji je napravio u zatvoru, ali je nekome napolju rekao da uzme prsten kod zlatara za mene. Presladak je. Čim sam čula prvi put priču o njemu, znala sam da je on pravi za mene – rekla je Keli, koja se nada da će raditi na psihijatriji kada bude diplomirala socijalni rad, kako piše Objektiv.rs.

Keli kaže da na venčanju neće nositi venčanicu, već planira da obuče nešto običnije, ali bele boje.

– Dobila sam blagoslov od roditelja, planiramo da živimo zajedno i imamo decu kada Džejms izađe na slobodu – ističe Keli.

On trenutno služi kaznu zatvora od 20 godina u Oregonu za napad i korišćenje vatrenog oružja tokom tuče u baru 2012. godine.

– Bio je sa devojkom u baru kada su ih napala petorica stranaca, pokušao je da zaštiti sebe i devojku, izvadio je pištolj i upucao četvoricu od njih, ali nikoga nije ubio – objasnila je Keli.

IZVOR: YT / Kaiyum

Autor: Objektiv.rs / redportal.rs

#svadba

#veridba

#zatvor