Gost pretio tužbom zbog diskriminacije

Vlasnik restorana iz australijskog grada Adelejda zabranio je jednom gostu da dolazi u restoran jer navodno previše jede i ostavlja ružnu sliku pred drugim gostima.

Ovo zvuči paradoksalno, budući da svaki vlasnik restorana zadovoljno trlja rukama kad ima goste koji samo naručuju i naručuju piće i hranu, ali ovome je dotičnog gosta preko glave.

- Morao sam da mu zabranim da dolazi jer je svakog dana bio kod nas u periodu od 11 do 18 časova. Doneo bi laptop i onda bi pijuckao neko piće dva sata. Potom bi naručio obilan obrok koji bi jeo satima. Zaista je previše jeo. Pritom bi dosta i popio, pa bi galamio. Hrana bi mu stalno padala na pod, koliko ju je bilo na stolu. Kada su drugi gosti počeli da mojim konobarima skreću pažnju na njegovu buku i ponašanje, prekipelo mi je. Jeste da je u poslednje vreme bio stalni gost, ali ostavljao je ružnu sliku. Zapravo, kvario je svojim ponašanjem sliku restorana koji je inače na dobrom glasu - kaže Džejk Kernek, vlasnik objekta, piše Objektiv.rs.

Gost je, videvši svojevrsni znak “STOP” za njega pobesneo. Smatrao je da je reč o diskriminaciji, pa je pretio i tužbom.

Za sada nije poznato kako će se priča završiti, ali jedno je sigurno – vlasnik restorana neće da popusti.

Autor: Objektiv.rs / redportal.rs

#australija

#gost

#hrana

#jelo

#restoran

#zabrana