Milica ima još malo vremena da dobije bubreg

Milica Adamović nedavno je na Instagram nalogu podelila apel za pomoć. Mladoj devojci potreban je bubreg što pre, a na njen apel reagovao je bivši učesnik Zadruge Kristijan Golubović, koji je ponudio svoj bubreg, s obzirom na to da je nulta krvna grupa, koja se traži.

- Nemam mnogo vremena. Ostalo mi je jako malo. Molim sve koji žele dobrovoljno da mi pomognu i koji imaju nultu krvnu grupu i iznad 25 godina da mi se jave - navodi Milica u snimku na Instagramu, koji je Kristijan podelio na svom nalogu i ispod napisao:

- Ja sam nulta pozitivna krvna grupa... Ako odgovaram daću bubreg ovoj devojci.

View this post on Instagram

A post shared by Kristijan Kiki Golubovic (@kristijan.krile_official)

IZVOR: IG / @kristijan.krile_official

Ekipa Kurira kontaktirala je Kristijana nakon što je objavio post na Instagramu, a on im je potvrdio vesti sledećim rečima:

- Istina je, čekam da me kontaktiraju. To je jedan mlad život koji može da se spasi. Milica je rekla da joj je bitno je donor nulta krvna grupa, sada se čeka tim stručnjaka da vide da li smo kompatibilni i da provere moje zdravstveno stanje. Biću jako srećan ako ona dobije bubreg i izleči se, a ja joj pomognem u tome - rekao je on i dodao:

- Retko ko zna da sam ja potpisani donator organa u Grčkoj još odavno, kada to nije postojalo u Srbiji. Pošto sada živim ovde planiram da knjžicu prebacim na VMA. Nikada ne znam šta može da mi se desi, ja ceo život živim zdravo i vodim računa o organima. Ne daj Bože nešto da mi se desi, neka se izleči petoro, šestoro ljudi.

Autor: redportal.rs

#Kristijan Golubović

#Milica Adamovic

#bubreg

#donor