Ovo nije prvi put da se dešava 😶

Jedna grupa pakistanskih policajaca suspendovana je jer je uhapsila 19 zaposlenih restorana brze hrane jer su odbili da im daje besplatne hamburgere.

Kako pišu lokalni mediji, osoblje u restoranu brze hrane Johnny & Jugnu u Lahoreu u Pakistanu, uhapšeno je i zadržano u pritvoru zbog smelosti da odbiju grupu policajaca za besplatne hamburgere. Zaposleni nisu stigli ni da zatvore kuhinju, i friteze su radile, a kupci čekali u redu za narudžbine. Predstavnici Johnny & Jugnu oglasili su se na njihovom Fejsbuk nalogu:

- Ovo nije prvi put da se tako nešto dešava u našem restoranu. Odbijajući njihov zahtev za besplatnim pljeskavicama, što je za njih postalo uobičajena praksa, policajci su pretili našim menadžerima i otišli, da bi se sutradan vratili da dodatno uznemiravaju i vrše pritisak na naše timove neutemeljenim argumentima.

- Prošle noći tj. 11. juna 2021. godine, neki policajci su došli u našu poslovnicu i priveli našeg menadžera, bez ikakvog razloga. Tada su ispraznili celu našu filijalu, uzevši svu kuhinjsku posadu, uključujući i ostale menadžere.

Ovaj incident pokrenuo je žustru raspravu na društvenim mrežama zbog čega se oglasio i zvaničnik provincijske policije Inam Gani, koji je suspendovao policajce umešane u ilegalna hapšenja.

- Niko ne sme uzeti zakon u svoje ruke. Nepravda se neće tolerisati. Svi oni će biti kažnjeni - najavio je Gani na Tviteru.

IZVOR: FB / Johnny & Jugnu

Autor: redportal.rs

#Radnici

#besplatni hamburgeri

#brza hrana

#hamburgeri

#policajci