Niko ne može da potvrdi njenu priču

Gosijame Tamara Sitole i njen suprug Tebogo Tsotetsi oborila je svetski rekord nakon što je rodila 7 dečaka i 3 devojčice.

Ovoj 37-godišnjakinji i njenom sprugu su pre porođaja prvobitno rekli da nosi šestorke, pa osmorke, a kada tokom porođaja otkrivene su još 2 bebe. Njih dvoje već imaju 6-godišnje blizance.

- Prvobitno je bilo šestoro. A onda smo saznali da ih ima još dvoje. Moje noge su me bolele. Doktori su onda uradili detaljnije nalaze i pronašli bebe na pogrešnom mestu. To je rešeno i sada sam u redu. Ne mogu da dočekam svoju decu. Već smo im dali imena - rekla je Tamara za Pretoria News.

IZVOR: TW / @BBCAfrica

Ono što je zanimljivo jeste da je vlada Južne Afrike dala izjavu da nisu u mogućnosti da potvrde članak koji je izašao. Generalna direktorka za komunikacije u vladi izjavila je da su izveštaj i socijalne mreže pod istragom i da se nadaju da će pronaži ženu kako bi mogli da joj pomognu.

- Vlada nije uspela da potvrdi autentičnost ovog porođaja u našim bolnicama. Moramo da potvrdimo ovu priči i pomognemo ženi - rekla je Vilijams.

Intervju sa parom je urađen u njihovom domu, a priča je kasnila sa objavljivanjem po zahtevu para zbog njihove bezbednosti i kulturoloških razloga.

Autor: redportal.rs

#Južna Afrika

#porođaj

#trudnica

#članak