Osumljičeni za brojna krivična dela i otmice

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova.

Borba protiv mafije se nastavlja, a kako je juče i najavio ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, uhapšeno je još šest pripadnika organizovane kriminalne grupe čije su vođe, kako se sumnja, Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Foto: MUP Srbija

U koordiniranoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Policijske uprave za grad Beograd, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapšeni su S. M. (1981), A. D. (1997), M. L. S. (2000), M. S. (1999), V. Đ. (2002) i A. S. (1999) zbog postojanja osnova sumnje da su kao članovi organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i otmica.

Pretresom stanova osumnjičenih zaplenjeni su dva pištolja, vazdušna puška, oko 600 metaka, manja količina narkotika, kao i više mobilnih telefona, kompjuteri i novac.

Foto: MUP Srbija

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

IZVOR: YT / MUP Republike Srbije

Autor: pink.rs

#velja nevolja