Dilovala drogu, slikala se za Plejboj, a danas je uspešna preduzetnica

Preduzetnica, influenserka i milijarderka Ruskinja Elena Perminova rodila je 4. dete, sina Sašu, a srećne vesti podelila je na Instagram profilu.

View this post on Instagram

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova)

IZVOR: IG / @lenaperminova

U opisu fotografije je napisala:

Dobro došao na svet, moj anđele Saša! Neka tvoj put na ovom svetu bude pun ljubavi, sreće i prosvećenja. Počastvovana sam što ćemo zajedno ići kroz ovu životnu avanturu.

Elena je, inače, udata je za milijardera Aleksandra Lebedeva (61). Međutim, njen životni put bio je dosta težak.

Rođena je u Sibiru, a detinjstvo je provela u užasnoj oskudici, tolikoj da su joj čokolada i žvake bile gotovo nepoznanica, piše Žena.blic.rs.

U pokušajima da pobegne od nemaštine roditeljski dom napustila je sa svega 16 godina. Vreme je provodila sa tadašnjim dečkom, uz kog je počela da se bavi nelegalnim poslovima. Ubrzo je uhvaćena na delu dok je dilovala drogu u jednom noćnom klubu.

Završila je u zatvoru i čekalo ju je 6 godina zatvora. Izdala je glavnog dilera zbog čega je dobila brutalne pretnje smrću, a tada u Rusiji još uvek nije postao program zaštite svedoka.

Njen otac je tada otišao do Lebedeva, koji je radio na donošenju zakona o zaštiti svedoka kao član parlamenta, zamolivši ga za pomoć. On je uspeo da je izbavi iz ovog pakla. Inače, Lebedev je nekadašnji KGB-ovac.

View this post on Instagram

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova)

Perminova je karijeru modela započela tako što se fotografisala za Plejboj. Paralelno je završavala ekonomiju u Moskvi, a ubrzo je započela vezu sa pomenutim biznismenom, jednim od 5 najbogatijih u Rusiji. Elena je osnovala je i sopstvenu proizvodnju zdrave hrane. Veliki je humanitarac i često organizuje dobrotovorne akcije za pomoć deci.

Par je u braku već 15 godina, a ljubav je krunisana i rođenjem četvoro dece. U Rusiji ih vole jer su netipičan par, bar za ljude iz visokih slojeva društva: retko kad izlaze, a najradije vreme provode kod kuće, na pecanju ili porodičnim putovanjima.

Elena ima i modni uticaj: ona je ikona stila, ne samo u rodnoj Rusiji već i u čitavom svetu, a teško da bilo koja važna revija može da prođe bez nje u 1. redu.

View this post on Instagram

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova)

Autor: S. M. P. / redportal.rs

#Elena Perminova

#deca

#ruskinja

#četvoro dece