Sara Plavšić (19) nije želela da otkrije dečkov identitet

Drugaricu starlete i bivše rijaliti učesnice Tijane Ajfon navodno je pre 2 dana, tačnije 9. maja, pretukao njen dečko. Sara Plavšić (19) nije želela da javno otkrije identitet svog dečka sa kojim je je 5 meseci bila u vezi.

Sara je za Telegraf govorila o fizičkom napadu i rekla da se plaši za svoju bezbednost, jer njen dečko iako ima zabranu prilaska, kreće se normalno i slobodno.

- Njemu je produžena zabrana prilaska na 30 dana. Ja ne znam šta će se dalje dešavati, ali ovo je strašno. On nije zatvoren, slobodno se kreće, a sinoć je čak bio i u kafani. Viđen je u provodu... Plašim se za svoju bezbednost, ko zna šta može da mi uradi kad istekne zabrana. Koliko god trajala nadam se će nadležne institucije reagovati i da će ga osuditi za sve što je uradio i što preti. Pretio je da će uraditi 3 puta gore stvari jer ima tu i tu vezu.

- Provodili smo se, a sve je krenulo po zlu kad smo u 5 ujutru krenuli kući iz provoda. Počeli smo da se svađamo u autu. Imali smo i ranije razmirice, ali nikad se nisu završavale ovako. Prebijena sam toliko da sam jedva gledala na oči i stajala na nogama. Tukao me nasred ulice, vukao me po betonu, lupao mi glavu o asfalt. Vrištala sam i kukala na sav glas. Nigde nikog nije bilo da mi pomogne. On je bio pod uticajem alkohola i ko zna čega sve, što je doprinelo da bude još agresivniji. Nije gledao gde me je udarao... Najviše su mi stradale oči i glava. Bilo je užasno, a i dalje me sve boli - rekla je Tijanina prijateljica.

View this post on Instagram

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

IZVOR: IG / @srbija_showbizz

Autor: redportal.rs

#Sara Plavšić

#TIJANA AJFON

#dečko

#pretučena