Razlika u terminima za porođaj svega mesec dana

Na društvenim mrežama postala je viralna objava u kojoj je jedna trudnica saopštila svojim pratiocima da je u drugom stanju u isto vreme kad i njena najbolja drugarica, a ono što je iznenadilo sve kod ove priče, jeste to što obe trudnice čekaju dete sa istim muškarcem.

Najbolje drugarice navikle su sve da dele, pa im nije bilo teško ni kada je isti muškarac u pitanju. Razlika u terminima za porođaj je svega mesec dana, a buduće mame presrećne su jer će njihova deca imati istog oca.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije/Juan Encalada

- Toliko sam srećna što mogu reći da će moje dete deliti istog tatu s detetom moje najbolje prijateljice. Njoj je termin u decembru, a meni u januaru. Da je bilo ko drugi bio u pitanju, ljutila bih se, ali nas dve smo sada napokon zauvek porodica. Volim te - napisala je autorka objave, piše Kurir.

- Ovo nije način na koji sam htela da podelim ovakvu vest sa svima, ali kada objaviti tako nešto ako ne danas? Ionako sam uvek znala da će naša deca biti najbolji prijatelji kao što smo nas dve - zaključila je buduća mama.

Autor: redportal.rs

#beba

#najbolje drugarice

#otac

#trudnica

#trudnoća