Ne zna tačno šta ga je inspirisalo da se preruši u medveda i započne putovanje

Ima džinovsku glavu, savršeno okrugle crvene obraze i kratki repić, a šeta od Los Anđelesa do San Franciska.

Džes Larios kaže da ne zna tačno šta ga je inspirisalo da se preruši u lika kojeg je imenovao Bearsun i započne putovanje od preko 400 milja (644 km), ali da je zadovoljan pažnjom koju je taj potez dobio.

- To je sigurno bila impulsivna odluka. Nisam je planirao - rekao je 33-godišnjak u smeđe-belom odelu koje je dizajnirao.

Putovanje koje je Larios započeo 12. aprila preraslo je u nešto veće, privlačeći obožavaoce iz svih krajeva. Larios je otvorio GoFundMe račun, koji je od srede prikupio 7.100 dolara. Po dolasku u San Francisko rekao je da planira da održi onlajn glasanje kako bi utvrdio gde će donirati novac.

IZVOR: YT / Newzee

- Samo želim da pomognem ljudima - rekao je Larios.

Larios je usput zaustavljao radi spavanja i jela, ali ne mnogo drugo. Posećuje benzinske pumpe kako bi jeo i očistio se i samo spava u odelu gde god se nađe na kraju dana. Putovanje je već trajalo duže nego što se očekivalo, ali rekao je da nije u velikoj žurbi. Umesto toga, šeta, uživa u pogledima koje objavljuje na Instagramu i nadahnjuje se putovanjem i svim ljudima koje je upoznao tokom puta.

- Iskreno, sve je bilo prilično divlje. Nadahnjuje me da radim nove stvari. Donosi nove ideje. Podgreva moju kreativnost. Mnogo pomaže i osećam se dobro - rekao je Larios.

Autor: redportal.rs

#Los Anđeles

#San Francisko

#kostim

#medved

#pešačenje