Obratila se lekarima, pa policiji

SARAJEVO: Tužilaštvu Kantona Sarajevo predat je osumnjičeni taksista M. O., koji je sinoć uhapšen nakon prijave devojke da ju je tukao i silovao u vikendici u Semizovcu, preneo je Pink.rs.

- Biće zadržan 24 sata i u zakonskom roku će biti ispitan. Nakon toga će postupajući tužilac odlučiti o daljim merama - rekla je Azra Bavčić, portparol Tužilaštva KS.

inače, kriminalistički inspektori i policajci Policijske uprave Centar MUP-a Kantona Sarajevo rasvetlili su juče slučaj silovanja koje je oko 8 časova prijavila devojka iz Sarajeva.

Naime, devojka je policajcima ispričala detalje šokantnog događaja, gde je rekla da ju je u jednoj vikendici na području Semizovca napastvovao 25-godišnji taksista. Takođe, devojka je imala vidne povrede po telu, te je u svojoj prijavi navela da ju je osumnjičeni tukao prilikom prisiljavanja na seksualni odnos.

Žrtva je noć ranije bila sa prijateljicama, a taksi su pozvale u naselju Koševsko Brdo.

Pripadnici PU Centar su imali indicije o kome se radi, te su vrlo brzo pronašli taksistu i uhapsili ga. Nakon silovanja taksista je, prema navodima prijave, dovezao devojku na područje Opštine Centar. Ona se posle toga obratila lekarima, a potom i policiji.

Saslušano je i nekoliko svedoka koji su potvrdili navode iz prijave.

Autor: Pink.rs

#Sarajevo

#devojka

#silovanje

#taksista