Za samo 6 meseci je bila spremna da izradi prvu tetovažu 😊

Lilit Siov ima samo 13 godina, a već je postala poznata u Singapuru kao majstor za tetovaže.

Prvi put je dospela u vesti 2019. godine, kada je prisustvovala izložbi kartela kulture u Singapuru, gde je pokazala svoje mirne ruke i sposobnost rada pod pritiskom. Lilit je ćerka Džozefa Tana, poznatog umetnika tetovaža u Singapuru, sa preko 20 godina iskustva. Džozef ju je pitao da li je zanimaju tetovaže i da sama pravi tetovaže, a kada je rekla da, počeo je da je vodi sa sobom u radnju.

Svoje vikende i školske praznike provela je u tatinoj radnji za tetoviranje, posmatrajući ga kako radi i pamteći razne trikove, a za samo 6 meseci bila je spremna da napravi prvu pravu tetovažu. Tetovažu je uradila na prijateljici njenog oca, koja joj je pustila da na tetovira lik iz crtanog filma. Bila je nervozna i trebalo joj je oko 90 minuta da dovrši tetovažu, ali je na kraju uradila pristojan posao.

IZVOR: FB / Joseph Vo

- Bilo me je strah na početku. Možete da izbrišete crtež kada pogrešite, ali kada se tetovaža postavi, to je zauvek - izjavila je Lilit.

Već je uradila desetine tetovaža, a njen otac kaže da je uštedeo malo prostora na svom telu kada ona bude spremna da ga tetovira.

Ova najmlađa umetnica u Singapuru i dalje proučava umetnost tetoviranja kao šegrt svog oca, ali bi trebalo da preuzme posao od njega u ne tako dalekoj budućnosti.

IZVOR: YT / Our Grandfather Story

Autor: redportal.rs

#devojčica

#majstor za tetovaže

#tatto majstor

#tetovaža