Učinio je to da bi povećao angažman za svoja radna mesta

Mlada i lepa bajkerka iz Japana osvojila je srca miliona muškaraca, a onda ih je sve zaprepastila. Devojka iz snova mnogih japanskih muškaraca zapravo je pedesetogodišnjak.

Na Tviteru @azusagakuyuki ima 18.300 pratilaca, na kom je delila mnoge seksi fotografije sa svojim motorom kao i selfije. Svaka objava je imala hiljade lajkova. Azusaga je pričala o svojoj strasti u igranju sa svojim biciklima.

Foto: Twitter.com/@azusagakuyuki

Međutim, otkriven je stvarni pol ove zvezde na Tviteru. Naime, on je koristio aplikacije, a uz pomoć Fotošopa promenio je i svoj izgled. Dok je većina ostala začuđena ovom istinom, jedan korisnik Tvitera napisao je:

- Ljudi su na to pali? Lice zaista izgleda lažno i prokleto, ta dlakava ruka.

Korisnici interneta takođe su primetili nešto loše na drugoj slici koja je 11. februara podeljena, tačnije, na licu fotografa u ogledalu motocikla. Uvećavajući sliku, mnogi su shvatili da je taj fotograf sredovečni čovek. Spekulacije oko stvarnog identiteta ove seksi bajkerke po društvenim mrežama počele su se širiti poput vatre. Potom je otkriveno da je devojka na društvenim mrežama bila muškarac koji ima plavu kosu do ramena.

IZVOR: TW / @azusagakuyuki

Muškarci su otkrili da je na svom pametnom telefonu koristio aplikaciju za promenu lica. Učinio je to zato što je želeo da poveća angažman za svoja radna mesta. Postepeno je shvatio da je proces ulepšavanja takođe bio prilično ugodan, kao i lajkovi na njegovim objavama. U nastavku pogledajte kako on zaista izgleda:

IZVOR: TW / @azusagakuyuki

Autor: redportal.rs

#Japan

#bajkerka

#pedesetogodišnjak

#tviter