Iako je dobio izazov, odlučio se na ovaj postupak 😵

Kolumbijski muški model i influenser Džeferson Kasio nedavno je šokirao milione pratilaca pokazujući svoje nove grudi, nakon što je podvrgnut proceduri implantacije dojki.

Prošlog meseca je mladi model objavio da se kladio sa svojim kolegom influenserom Johanom Lopezom. On je trebao da prikupi 3 miliona pratilaca na Instagramu u određenom vremenskom periodu, a ako izgubi moraće da ugradi dojke. Ukoliko uspe, Lopez bi morao da ugradi silikonske implantate. Na kraju su obojica dobili dojke.

Foto: Instagram.com/yefersoncossio

- Možete li da me zamislite kao starca koji priča priču o tome kako je izgubio opkladu i završio sa ovim ogromnim grudima? Ipak nisam zabrinut, već sam razgovarao sa @ekuipomurcia (kolumbijska kozmetička klinika) i objasnili su mi kako to možemo učiniti bez oštećenja mojih pektorala - napisao je Kasio na svom Instagram nalogu.

- Implantate nosim 3 dana, a zatim ih vadim; ožiljak će biti vrlo mali i biće pokriven tetovažama, tako jedva primetnim - dodao je on.

Foto: Instagram.com/yefersoncossio

Džeferson je na kraju prikupio 3 miliona pratilaca na Instagramu i pre nego što se očekivalo, pa je Lopez morao da im ugradi dojke, ali popularni influenser zaključio je da bi bilo zabavno podeliti to iskustvo sa svojim prijateljem, pa su obojica otišla pod nož.

Iako mnogi nisu verovali da će zaista to i učiniti, pre nekoliko dana Kasio se pohvalio novim dojkama. I on i Lopez nosili su grudnjake za poboljšanje vizuelnog efekta.

Foto: Instagram.com/yefersoncossio

Obojica su uklonili implantate nekoliko dana nakon što su ih ugradili, kako ne bi naneli trajno oštećenje pektorala, ali će uvek imati fotografije i video-snimke ovog ludog izazova. Pogledajte kako je izgledala priprema za operaciju, operacija i odlazak sa klinike. 👇👇👇

View this post on Instagram

A post shared by Yef (@yefersoncossio)

IZVOR: IG / yefersoncossio

Autor: redportal.rs

#dojke

#i

#implantat

#influenser

#kolumbija