Ni upravnici zgrade nisu razumeli šta se dešava

Samanta Hartso je pronašla trosoban stan skriven iza ogledala u svom kupatilu u Njujorku. Međutim, tu se nije htela zaustaviti, već je odlučila da istraži dalje.

- Radoznalost je ubila mačku, znatiželja će ubiti mene - rekla je ova meštanka Ruzvelt Islanda NBC New York

Samanta (26) je svoje otkriće objavila na društvenoj mreži TikTok. Naime, ona je prvo osetila hladan propuh u svojoj kupaonici, dovoljno jak da joj otpuše pramenove kose. A kada je pogledala iza svog ogledala, pronašla je skriveni stan.

Naoružala se čekićem, stavila masku i lampu i popela se kroz rupu na zidu kupaonice. U tajnom prostoru je našla otvorene prozore i gomilu vreća za smeće, praznu flašu sa vodom.

IZVOR: YT / The Discrepant

- Očekivala sam da će neko biti ovdje, pogotovo kad sam našla tu flašu s vodom - rekla je i dodala da je to jako uplašilo.

Kada je bolje pogledala utvrdila je da potrgani podovi, izloženi cevovodi i nedostatak kupatila čine prostor nemogućim za život. Kakav je to zapravo stan nisu znali ni upravnici zgrade. Zbog svoje sigurnosti, ona je nastavila da izbegava svoje kupatilo. 😁

Ovakva situacija je opisana brojnim horor filmovima, među najnovijim je i The Hidden Face. Pogledajte trejler u nastavku:

IZVOR: YT / TCFInternational

Autor: redportal.rs

#kupatilo

#ogledalo

#trosoban stan