Kako se prave bebe, od šećera il' sna, došo sam da pitam tebe da l' o tome nešto znaš 😅

Muškarac Ari Nejdžel iz Amerike voli na veoma neobičan način da pomaže ženama - pomaže im da zatrudne, pa je tako do sada postao otac čak 78-oro dece! 😱 Neku decu nikada nije do sada video. Trenutno 13 žena čeka njegovo dete, što znači da će ova brojka uskoro preći 100. Zbog svoje "profesije" dobio je nadimak Sperminator.

Iako je većina njegove dece u Americi, on pomaže ženama iz raznih delova sveta i ističe da nikada svoje usluge nije naplatio:

Sve što dobijem je puno poljubaca i zagrljaja, kao i doživotnu zahvalnost. Srećan sam jer imam toliko dece. Neke od njih viđam svaki dan, a neke nisam nikada sreo. To zavisi od želja porodice.

IZVOR: TW / @ClaireByrneLive

Mnogo putuje po svetu, a zahtevi žena se sve više povećavaju i priznaje da je samo 10-ak dece začeto seksom. Zaključio je:

Desetak dece začeto je seksom, ali to sam radio na početku ovog putovanja jer nisam znao za neki drugi način. Kako je sve više žena počelo da me zove, osigurao sam sebe i njih, jer seks bez zaštite može da bude opasan, pa sam odlučio da spermu dostavljam u čašicama.

IZVOR: YT / VIDEOKOD

Autor: magazin.novosti.rs / redportal.rs

#78-oro dece

#Amerika

#Ari Nejdžel

#SAD

#sperminator