Starleta otkrila temu informativnog razgovora

Starleta Milica Živanović, koja je domaćoj javnosti poznatija kao Mimi Oro, danas je zajedno sa Tijanom Ajfon privedena i sprovedena u SBPOK.

Posle višesatnog informativnog razgovora, ona je u popodnevnim časovima puštena, a u izjavi za domaće medije je potvrdila da je bila u prostorijama SBPOK i da je tamo dala izjavu, ne želeći da otrkiva detalje razgovora sa inspektorima. Ipak, priznala je da je tema razgovora bio Veljko Belivuk, poznat i kao Velja Nevolja.

- Upravo sam izašla iz SBPOK, odgovarala sam na neka pitanja, ne mogu vam reći na koja, ali je vezano za dešavanja oko Veljka Belivuka - kratko je rekla starleta.

Foto: Pink.rs

Inače, danas je privedena, a potom i puštena i Tijana Ajfon, zbog povezanosti sa ekipom Veljka Belivuka, jer je njen bivši verenik Milovan Tadić, zvani Miksa, uhapšen pre mesec dana zajedno sa Veljom Nevoljom. Miksa je bio šef obezbeđenja Velje Nevolje, a protiv njega se trenutno vodi sudski proces, jer se tereti da je, kao šef obezbeđenja kluba na smrt prebio Slobodana Vukića.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#TIJANA AJFON

#belivuk

#hapšenje

#mimi oro