Par će možda morati da se odveže jer jedno od njih ima problema sa vaskularnim sistemom

Ako redovno pratite naš portal sigurno ste primetili priču o mladom ukrajinskom paru koji se obavezao na Dan zaljubljenih da će provesti 3 meseca tako što će lancem biti vezani jedno za drugo. Reč je o Viktoriji Pustivitovoj i Aleksandru Kudlaju iz Harkova (na Instagramu ih možete pratiti na profilu @wecontacted) koji su se obavezali da će zajedno izneti ovu neobičnu avanturu.

Međutim, par je izgleda morao da shvati da svaka veza boli, pa i bukvalno, budući da su se 28-godišnoj Viktoriji na ruci razvile iritacije i prilično veliki čirevi, tako da je morala da se javi lekaru.

- Koristili smo neke masti, ali nisu davali nikakve rezultate. To je noćna mora - rekao je njen dečko Aleksandar za medije.

Iako su očekivali da će ova tri meseca uspeti da izguraju zajedno, pre svega tako što su naučili i da tako vezani rade sve kućne poslove, uključujući i pranje sudova (e da nam je znati kako su to uspeli? 🤔) ispostavilo se da stalni kontakt sa metalom nije baš zdrav za kožu.

Svakako, posle ovoga su se javili lekarima koji je Viktoriji preporučio da za sad nosi zavoj. Međutim, poznata ukrajinska doktorka i dermatolog Tatjana Egorova smatra da će par po svoj prilici morati da odustane od ove misije.

View this post on Instagram

A post shared by Цепная реакция (@wecontacted)

IZVOR: IG / @wecontacted

Par međutim to za sad ne uzima u razmatranje, dok sami kažu da njihov posao od ovog izazova ne trpi za sad, budući da 33-godišnji Aleksandar živi od onlajn prodaje automobila, dok je Viktorija kozmetičar tako da svakako ne može da radi zbog zaključavanja koje je na snazi i u Ukrajini.

Aleksandar je inače i krivac za ovu zamisao, jer je na nju došao zato što se Viktorija sklanjala od njega, kako kaže, i na najmanju čarku. Zato je došao na ideju da je veže kako ne bi bežala (genije, nema šta 🤣).

Da se postaraju da će sve proći regularno, oni su lanac kojim su se vezali i zavarili, tako da ako bude bilo potrebno da se odvezuju hitno - to će moći da urade samo specijalizovane ekipe vatrogasaca.

Šta drugo da kažemo nego da ljubav ne samo da zaboli, nego je i slepa. Definitivno.

View this post on Instagram

A post shared by Цепная реакция (@wecontacted)

IZVOR: IG / @wecontacted

Autor: redportal.rs

#odvezan

#ukrajinski par

#vezan lancima