Zvučnik još uvek funkcionalan, ali je mikrofon oštećen tokom svog neobičnog putovanja 🤯🤯🤯

Prošlog utorka ujutro, nakon buđenja u svom domu u Vorčesteru u državi Masačusets, Brad Gauthier (38) je primetio da mu jedan od AirPod-ova nedostaje. Zaspao je s njima, ali nije puno razmišljao o gubitku. Gauthier je navodno provodio svoj dan kao i obično, ignorišući blagu nelagodnost u grudima, ali kada je pokušao da popije čašu vode, dogodilo se nešto čudno.

Naime, grlo mu se jednostavno napunilo i počeo je da se guši. Uspeo je da izbaci vodu naginjući se napred, i nastavio je kao da se ništa nije dogodilo, čak i očistivši prilaz od snega, nakon jake mećave. Nestali AirPod nije mogao pronaći, čak ni uz pomoć supruge i sina.

- Do tog trenutka, moj sin i supruga. . . u početku je to izneo u šali, ali činilo mi se previše slučajno da ću ga izgubiti kad znam da sam otišao u krevet s njim, dok sam osetio izraženu blokadu u središtu grudi - rekao je Gauthier za 22 News.

Brad i njegova supruga su se smejali ideji da je slučajno progutao bežični deo za uši, ali što je više razmišljao o tome, to je objašnjenje postajalo verovatnije. Objašnjavalo je iznenadnu nelagodu u grudima i način na koji se ranije tog dana gušio dok je pokušao da popije vodu. Nakon petljanja oko 10 minuta razmišljanja o tome, zaključio je da je odlazak u bolnicu dobra ideja.

- Sve su čeljusti bile mlitave, gledajući ovaj rendgen na ekranu, gde ste ga mogli videti u tako jasnoj definiciji. Srećom, bila je sposobna da me odvede preko centra za endoskopiju sa kojim su povezani - rekao je 38-godišnjak za Caters News.

- Zaista imam sreće da su se stvari dogodile onako kako su se dogodile i da su to tako brzo rešili, zajedno sa klinom u poziciji u kojoj jeste - rekao je Brad i dodao:

- Da sam ga udahnuo ili mi je zapeo ili stisnuo disajne puteve, sigurno bi moglo biti znatno ozbiljnije pitanje.

Zanimljivo je da je ugrađeni zvučnik još uvek funkcionalan, ali je mikrofon oštećen tokom svog neobičnog putovanja.

IZVOR: FB / ابتكار Ibtikar

Autor: redportal.rs

#AirPod

#jednjak

#snimak