Ima više od 5 miliona dolara, a za sebe kaže da je najškrtija milionerka

Ejmi Elizabet (50) iz Las Vegasa je najškrtija milionerka na svetu, kako ona tvrdi. Svaki minut razmišlja kako bi mogla da uštedi. U svojoj emisiji na TLC televiziji koja se bavi ekstremnim tvrdičlukom ona otkriva:

- Bojler mi je uvek ugašen. Merila sam vreme i znam da je potrebno da bude uključen tačno 22 minuta da bih se istuširala, tako da svakog jutra ustanem i podesim štopericu, kako ne bi radio više nego što je potrebno.

Foto: Printscreen YouTube/TLC

Na taj način ona uštedi 80 dolara mesečno. Odbija da kupi bilo šta novo, što joj štedi čak 200.000 dolara godišnje, a to se odnosi i na sunđer za sudova, koji koristi dok se ne raspadne. Ima samo 1 nož koji ne pere vodom da bi štedela na vodi, već ga samo briše krpom.

Ejmi je razvedena. Činjenica da joj bivši suprug čisti kuću besplatno će vas sigurno šokirati. Tako Ejmi uštedi 400 dolara mesečno na održavanje kuće. Ipak najbizarnija stvar koju je otkrila jeste da ne jede tunjevinu jer smatra da je mačja hrana podjednako hranljiva, ali i jeftinija. Hranom za mačke hrani i goste koji nisu svesni njenih metoda štednje, a to joj donosi uštedu od 30 centi po konzervi.

Foto: Printscreen YouTube/TLC

- Znam da su ljudi zgroženi i da ih nerviram svojim štedljivim navikama, ali mene to zaista ne interesuje. Sve što mi štedi novac ću rado primeniti - kaže ona.

IZVOR: YT / TLC

Autor: redportal.rs

#las vegas

#milionerka

#tlc

#škrtica

#štednja