Nakon što je gospođa Džou saznala za to, podnela je zahtev za razvod

Ljubav se zasniva na poverenju. Tako kažu svi koji veruju u ljubav. Međutim, čini se da jedan Kinez, koji se u ovdašnjim medijima predstavlja samo pod prezimenom Džou, ne veruje u ovu izreku. Cele dve godine uspevao je da krije od svoje žene da je dobio na lutriji.

Dobitni brojevi su obogatili njegov račun za 1,36 miliona evra ili oko 10 miliona juana.

Nakon što je gospođa Džou saznala za to, podnela je zahtev za razvod, a sud u Vendžouu u istočnoj kineskoj provinciji Džeđiang presudio je 1. februara da Džou mora da plati višemilionsku odštetu svojoj supruzi, prenosi CdM.

Tokom suđenja je rečeno da je muškarac preneo dva miliona juana starijoj sestri čim mu je novac bio na računu, a nekoliko dana kasnije podigao je 700.000 juana kako bi pomogao bivšoj supruzi da kupi stan.

Sud se složio sa mišljenjem da je novac koji je Džou prebacio na svoju sestru i bivšu suprugu deo zajedničke imovine, pa je supruga mogla da osvoji 60 odsto tog dela dobiti.

Nijedna od stranaka nije podnela žalbu, a mediji nisu naveli zašto je muž odlučio da sakrije od svoje „drage” da se obogatio, preneo je Hangdžou dejli.

Autor: redportal.rs

#milioner

#muž

#supruga