Optužena za nekoliko nedoličnih radnji

Iranska influeserka Sahar Tabar se poslednjih godina proslavila uz pomoć nekoliko plastičnih operacija lica, koje su dovele do toga da izgleda kao zombi verzija glumice Anđeline Džoli.

Ona je osuđena zbog blasfemije, javne korupcije, pogrešnog uticaja na mlade i loših političkih stavova koje je objavljivala na svom Instagram nalogu.

Foto: Instagram.com/sahartabar.before

Influeserka je već nekoliko meseci u zatvoru i kako trenutno stoje stvari u Iranu, nema baš nikakvih šansi da se bilo šta promeni kako bi devojka bila puštena na slobodu pre 2029. godine. Njena majka je u depresiji, u jednom intervjuu sa poznatom voditeljkom pozvala je u pomoć američku glumicu Anđelinu Džoli da joj pomogne.

- Molim glumicu za koju znam da ima jako veliki uticaj na političare da uradi nešto i po ovom pitanju u Iranu i da moja ćerka kojoj je glumica veliki idol, bude puštena na slobodu. Ona ništa neprimereno nije uradila, samo je iznela svoje mišljenje - izjavila je majka influenserke.

Sahar ima skoro pola miliona pratilaca na Instagramu, a nedavno je izjavila da je za svoje korekcije potrošila 10 prosečnih iranskih plata.

Autor: redportal.rs

#Iran

#hapsenje

#infuenserka

#operacije