Vrela izdanja Georgine Rodrigez ostaće u prošlosti!

Proslavljeni fudbaler Kristijano Ronaldo potpisao je ugovor sa fudbalskim klubom Al Nasr iz Saudijske Arabije, što nije samo velika promena za njega već i za njegove najbliže, koji su se sa njim preselili u Rijad.

Cela njegova porodica moraće da se navikava na potpuno drugačiji način života, a to se posebno odnosi na njegovu izabranicu Georginu Rodrigez, koja će morati da poštuje stroga pravila.

1. Stroga pravila odevanja

Stroga pravila odijevanja važe jednako za sve. Georgina će u javnosti morati nositi abaju, baš kao što je učinila prilikom Ronaldovog predstavljanja u klubu. Kodeks odijevanja nalaže “skromnost i pristojnost” u odijevanju.

2. Alkohol i ishrana

Uvoz alkohola i prehrambenih proizvoda od svinjskog mesa strogo je zabranjen. Tokom Ramazana, između druge polovine marta i druge polovine aprila, ne sme u javnosti da jede, pije ili puši.

3. Pojedine turističke atrakcije su joj zabranjene

Pošto nije muslimanka, zabranjene su joj posete svetim gradovima, poput Meke i Medine, te drugim mestima. Ipak, za ovo je moguće dobiti posebnu dozvolu.

Ipak, ukoliko joj stroga pravila dosade, Georgina uvek može da odleti privatnim avionom svog dečka na bilo koju destinaciju, na kojoj Ronaldo poseduje neku od luksuznih nekretnina.

Autor: RedPortal

#Georgina Rodrigez