Posebnu pažnju posvećuju mediji iz Bostona

Slučaj nestale Beograđanke Ane Volš, koja živi u Sjedinjenim Državama i nije viđena od 1. januara, okupira veliku pažnju američke publike.

Njen muž Brajan je u pritvoru, nakon što ga je policija optužila da im je davao pogrešne informacije u istrazi.

Analitičari navode da bi slučaj uskoro mogao da se iznese pred veliku porotu kako bi se utvrdilo ima li osnova da se zvanično podigne optužnica protiv nekoga.

O slučaju nestale Beograđanke Ane Volš, koja živi u predgrađu američkog grada Bostona, Kohasetu, govori se puno u američkim medijima.

Si-En-En je o tome izveštavao neposredno pred konferenciju predsednika Bajdena i lidera Meksika i Kanade, a vest o njoj je bila na vrhu njihovog veb-sajta celog dana u utorak.

Posebno puno pažnje slučaju posvećuju mediji iz Bostona gde TV stanice na svojim informativnim kanalima imaju timsko izveštavanje u trajanju do 15 minuta na sat. Navodi se da svaki dan donosi nove zaplete u neobičnom slučaju nestanka majke troje dece.

Listovi objavljuju i pregled svega što se dešavalo iz sata u sat uz informacije o Aninom suprugu Brajanu Volšu koji je priveden. Poslednja informacija je da su na deponiji blizu kuće pronađeni sekira, testera, krvavi peškiri, tepih i korišćena sredstva za čišćenje, a sve što može biti korisno za istragu se ispituje.

Završena je istraga u porodičnoj kući. Policija je pretražila dve deponije. Deca su trenutno pod nadzorom odeljenja za staranje o deci.

Autor: Tanjug / redportal.rs

#ana volš

#beograđanska nestala u americi