Bilo je još i dobro kako je moglo da bude 😁

Morž koji se pojavio na obalama gradića Skarborou u Velikoj Britaniji, privukao je veliki broj posetilaca koji su želeli da vide ovu veličanstvenu životinju koja se našla tako daleko od kuće. Međutim, mase posetilaca koji došli da vide Tora (kako mu je nadenuto ime) našli su se u centru jednog nesvakidašnjeg spektakla - postali su publika javnog masturbatora.

Zarad Tora, ceo gradić se složio da otkaže novogodišnji vatromet da bi ga zaštitio. Potez koji su mnogi pozdravili kao idealan primer vrednovanja životinja i njihove moguće patnje nad ljudskom zabavom.

Morž, odnosno Tor, se prvi put pojavio na obalama 30. decembra, nakon čega je uspostavljen kordon da bi se osigurala njegova bezbednost. U nekon trenutku, i uprkos velikom broju ljudi, Tor se osetio dovoljno opuštenim te je pristupi masturbaciji koristeći se jednim svojim perajem.

Možda vam se čini da je ovakvo ponašanje loše, ali je potpuno normalna pojava kod velikog broja vrsta. Toru bi se čak moglo i čestitati što se u mnogome i "suzdržao", jer mnogi morževi vrlo često i vrlo rado praktikuju oralni seks sami na sebi.

Masturbacija je uobičajena stvar kod velikog broja životinja, kod primata, konja pa čak i veverica. Kod određenih životinja čak je primećena i upotreba "predmeta" da bi se završio posao - poput šimpanzi koji umeju da budu vrlo "kreativni" sa praznim plastičnim bocama.

Sve u svemu, otkazivanje vatrometa i apel da se pazi na životinju učinilu su da se Tor oseća veoma opušteno, dovoljno sasvim da se upusti u akt samozadovoljavanja. Međutim, ipak je otišao pre kraja godine.

Morževi se uglavnom mogu naći na ledom prekrivenim obalama Kanade, Grenlanda, Norveške i Rusije. Njihovo sve veće prisustvo u Evropi je najverovatnije rezultat promene klime koje uništava morski led od kojeg morževi zavise za ishranu i parenje.

Zbog takve situacije, primetno je njihovo sve veće gomilanje po određenim lokacijama, kao na primer na obalama Aljaske. Takva mamutska okupljanja na hiljade i hiljade moreževa mogu biti katastrofalna, jer oni manji rizikuju teške povrede ili smrt u čestim stampedima, pa čak i u manjim okupljanjima. Dolazak polarnog medveda, prirodnog neprijatelja morževa, može u takvim okolnostima biti prava kataklizma.

Autor: redportal.rs

#Britanija

#Klimatske promene

#Masturbacija

#Morž

#Nova Godina

#Oralni seks

#daleko

#hit

#kordon

#od kuće

#publika

#samozadovoljavanje

#spektakl

#vatromet

#šou