Restrikcije dolaze nakon što su CNN-ovi zaposleni poput Dona Lemona bili vidljivo pijani tokom novogodišnjih svečanosti.

Novi direktor CNN-a rekao je zaposlenima da voditelji u eteru neće moći da piju tokom izveštavanja za doček Nove godine, iako će 2 voditelja biti izuzeti od zabrane.

Novi izvršni direktor kablovske mreže Kris Liht rekao je zaposlenima na sastanku ove sedmice da konzumiranje alkohola pred kamerama šteti kredibilitetu CNN-a u očima gledalaca, navodi se u tekstu Varietyja koji se poziva na neimenovano osoblje CNN-a.

Restrikcije dolaze nakon što su CNN-ovi zaposleni poput Dona Lemona bili vidljivo pijani tokom novogodišnjih svečanosti.

Lemonove ludorije donele su mu popularnost na društvenim mrežama. Jedne godine probušio je uho uživo u programu nakon što je otkucala ponoć. Tokom drugog emitovanja, pijani Lemon izjavio je da je "odrastao muškarac" koji "može da kaže svoje mišljenje na televiziji i to izluđuje ljude".

- Možete me poljubiti u zadnjicu, nije me briga. Baš me briga - rekao je Lemon tada.

Čini se da Endi Koen, jedan od voditelja koji su izuzeti od zabrane, nije zadovoljan odlukom izvršnog direktora, pa je u svojoj emisiji u sredu zvučao prkosno, obećavši da neće smanjiti konzumiranje alkohola na Tajms Skveru uprkos brojnim neugodnostima tokom ranijeg izveštavanja.

- Samo želim da znate da ćemo Anderson i ja partijati jače nego što smo ikad pre partijali u novogodišnjoj noći! - rekao je energični Koen gledateljima dok su njegovi gosti aplaudirali s odobravanjem.

IZVOR: TW / @GisellePhelps

Autor: redportal.rs

#CNN

#Nova Godina

#Voditelji

#alkohol