Nije isporučila preko hiljadu pisama i paketa koje je čuvala u svom stanu jer se zaljubila u muškarca kog je u tom periodu upoznala?

U Poljskoj se dogodila nesvakidašnja situacija kada jedna poštarka nije isporučila preko hiljadu pisama i paketa koje je čuvala u svom stanu jer se zaljubila u muškarca kog je u tom periodu upoznala.

Tako je bar objasnila svoje ponašanje službenicima Odeljenja za suzbijanje privrednog kriminala Štaba opštinske policije u Legnici. Ovo nije jedini izgovor koji je dala predstavnicima službi, piše ofeminin.pl.

Naime, zbog ponašanja 21-godišnje poštarke preko hiljadu paketa nije stiglo na adrese. Umesto da dostavlja pakete naznačenim primaocima, žena ih je odlagala u svoj stan. I poštarka i njen dečko su sada osumnjičeni, kako je novinarima objasnila Ana Tersa, portparol legničke policije, navodeći i druge argumente koje je poštarka iznela tokom ispitivanja:

"21-godišnjakinja je objasnila da joj je torba sa pismima preteška, a pored toga je upoznala dečka u kojeg se zaljubila i nije imala vremena da isporučuje pisma", rekla je Tersa.

Preti joj 2 godine zatvora

Iako opis situacije može zvučati bizarno, poštarki i čoveku koji joj je pomogao da uskladišti neisporučena pisma i pakete preti kazna do 2 godine zatvora. Okružno tužilaštvo u Legnici (Poljska) primenilo je preventivne mere prema pritvorenicima u vidu imovinskog jemstva u iznosu od 5.000 PLN (Oko 125.000 dinara), policijskog nadzora i zabrane napuštanja zemlje i oduzimanjem pasoša, prenosi "TVN".

Sve vraćene pošiljke uskoro treba da budu isporučene odgovarajućim primaocima. Za sada nije utvrđeno da li je iza ovakvog postupka poštarke stajao još neki skriveni motiv.

Autor: Kurir

#poljska

#poštarka

#zatvor