Kako je sam naveo, bivši predsednik je izjavio da njegova društvena mreža funkcioniše FENOMENALNO 😐

Bivši američki predsednik Donald Tramp ne vidi nikakav razlog da se vraća na platformu Tviter , čak i nakon što je CEO mreže Ilon Mask vrati njegov suspendovani nalog u subotu. Međutim, Tramp već ima milione pratilaca na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

Izjavu je dao na samitu Jevrejske republikanske koalicije i samitu njenog vođstva održanio preko video poziva. Kako je naveo Tviter ima mnogo problema, a bivši predsednik SAD je posebno naglasio da će mreža možda uspeti a možda i ne.

Ipak Tramp je priznao da mu se sviđa Mask, kao i činjenica da je otkupio kompaniju.

On je poseban tip ličnosti, a ja volim neobične tipove ličnosti. pride je i pametan.

Tramp insistira da njegova nova platforma Truth Social "fenomenalno napreduje" i ponovio je prethodno dato obećanje da će ostati samo na toj društvenoj mreži gde ima skoro 5 miliona pratilaca (iako je to dramatično manje nego broj pratilaca koji ima na Tviteru) Deoničari kompanije koja planira da sledeće godine izađe javno na berzu, planiraju glasanje i odlučivanje po tom pitanju za sledeću nedelju. Potencijalna tržišna vrednoxt mreže je 1,3 milijarde dolara.

Mask je vratio trampov suspendovani nalog u subotu, nakon što je 51,8% njegovih pratilaca odlučilo u glasanju da glasa za bivšeg predsednika SAD i njegov povratak. kako je naveo CEO kompanija Tesla i SpaceX:

Narod je odlučio. Vox populi, vox dei. (Glas naroda je glas Boga)

Milijarder je prošle nedelje objavio novi Tviter sistem za vrednovanje sadržaja koji je postavljen na, kako je rekao, "slobodi govora, ali ne i na slobodi dometa" što drugim rečima znači da će negativni tvitovi biti maksimalno demonetizovani i umanjeni za domet ljudi koji mogu da ih vide. Tvit nećete moći nasumično da nađete osim ako ga direktno ne potražite.

Autor: redportal.rs

#Donald Tramp

#Elon Mask

#Ilon Musk

#Mask

#Politika

#Republikanci

#TRUTH Social

#Twitter

#gralasnje

#ilon

#nove polise

#povratak

#sistem

#sloboda govora

#tramp

#tviter

#zabrana