Presudio sebi u 49. godini nakon što ga je žena napustila...

Kako prenosi portal Mondo, Džejson Dejvid Frenk, glumac koji je od 1993. do 1996. godine igrao Tomija Olivera, Zelenog, a potom i Belog Moćnog Rendžera u seriji Moćni rendžeri, preminuo je u Teksasu. Kako prenose strani mediji on je izvršio samoubistvo. Njegova supruga Temi ranije ove godine podnela je zahtev za razvod, posle 19 godina braka, u kojem je kao razlog navela to što joj je bio neveran.

Kako je navela njegova predstavnica za javnost:

Molimo vas da ispoštujete privatnost njegove porodice i prijatelja tokom ovog užasnog vremena dok se svi pomirimo sa gubitkom tako divnog ljudskog bića. On je veoma voleo svoju porodicu, prijatelje i fanove. Svima će zaista nedostajati.

Frenk je pre 5 godina izbačen sa premijere filma "Moćni rendžeri" u kojem se pojavljuje. Glumac i MMA borac je želeo da snimi reakcije publike u sali. Kako je naveo tada:

Ja sam lik iz filma koji je želeo da snimi reakciju publike kada se Ejmi i ja pojavimo na čas. Čim su se naši likovi pojavili na platnu, došli su momci iz obezbeđenja i izveli me napolje. Nisam video kraj filma! Svađao sam se s obezbeđenjem koje je tražilo da im predam telefon i rekao sam im 'ne može'.

Autor: Mondo.rs

#Džejson Dejvid Frenk

#Moćni Rendžeri

#Nevernost

#Premijera

#Razvod

#TV serija

#Teksas

#Tomi

#Tomi Oliver

#Veli Rendžer

#Zeleni Rendžer

#samoubistvo

#serija