Poznata albansko-američka pevačica nije naročito samodisciplinovana

Rita Ora je morala da se izvini javnosti po drugi put zbog nepoštovanja mera protiv koronavirusa. Zvezda je prekršila mere britanskih vlasti pre nekoliko nedelja, kada je proslavila svoj 30. rođendan sa grupom prijatelja u jednom londonskom restoranu, u vreme zaključavanja (lock-down vremena).

Međutim, list Mail on Sunday je otkrio da je 21. novembra otputovala u Egipat gde je imala nastup zatvorenog tipa na kojem je prisustvovao i predsednik ove zemlje Abdel Fatah el Sisi, navodno za šestocifrenu sumu.

Problem je što se pevačica vratila u Englesku direktno, ne provedovši ni dana u karantinu, iako mere nalažu da svaka osoba koja ulazi u zemlju ostane izolovana dve nedelje. Upravo tada je proslavila svoj rođendan, prekršivši pravilo da 14 dana ne sme da se viđa ni sa kim.

- Nedavno sam boravila u Egiptu na događaju u privatnoj organizaciji, gde je protokol ispoštovan budući da sam se testirala na kovid pre no što sam ušla u zemlju. Kada sam se vratila nazad nisam ispoštovala mere britanske vlade. Bezrezrevno se svima izvinjavam se zbog toga, ponovo - navela je pevačica u izjavi za medije.

Ovo je njeno drugo izvinjenje u roku do nekoliko dana budući da se 2. decembra izvinila zbog kršenja propisa donetih zbog epidemije. Naime, 28. novembra policija ju je zatekla na privatnom okupljanju u naselju Noting Hil, iako su zabave takvog tipa bile zabranjene. Istina, ovoj zabavi je prisustvovao veći broj poznatih ličnosti, uključujući i model Karu Delavin.

Nismo baš sigurni koliko su ova izvinjenja postala iskrena, a koliko deo nekog društvenog protokola, ali Ora se svakako nije pokazala kao neko ko je na visini zadatka kada je odgovornost u pitanju.

Autor: redportal.rs

#Rita Ora