Dač Post nije mogao da objasni problem

Jedna Holanđanka, sredinom sedme decenije, raduje se vesti da će konačno dobiti specijalnu razglednicu od svoje sestre, iako sa 42 godine zakašnjenja.

Inače, razglednica je poslata Ludvini Verhoven 1980. godine, sa "pozdravom od Veronike, Jana i Matijsa" i slikama kampa Hoven u kojem su se odmarali. Holandska pošta je prošle nedelje vratila pismo kampu sa naznakom "netačna/nepotpuna adresa".

- Moja sestra Veronika je poslala tu razglednicu! Jan, moj zet, umro je pre četiri godine. Moj muž Pete nas je napustio u februaru. Zato mislim da je veoma posebno dobiti ovu razglednicu - rekla je Ludvina Verhoven za TV Omroep Brabant.

Ludvina je rekla da je njen sin video medijske izveštaje o pronađenoj razglednici. Pozvala je svoju sestru, koja je pregledala njene stare foto-albume i otkrila da su oni zaista bili u logoru Hoven 1980. godine. Ludvina kaže da nije sigurna zašto joj razglednica tada nije uručena.

- Njena adresa je tačna, pojasnila je. – U stvari, još uvek živim tamo. I kako se to odjednom opet pojavilo?! - pita se zbunjena žena.

Dač Post nije mogao da objasni problem.

Kamp, koji je od tada promenio naziv, najavio je da će uskoro razglednicu poslati na tačnu adresu – u koverti.

Autor: redportal.rs

#adresa

#pismo

#razglednica